Gör det du gör bäst – det gör vi!

Vithalatvätten är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Småland som kan göra din verksamhet inom hotell, restaurang eller industri enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bädd- och badtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är företaget som har 60 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I drygt 60 år har Vithalatvätten arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett företag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. “Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det!

Idag är vi 18 anställda som levererar till cirka 250 nöjda kunder i hela Småland med omnejd, från Rimforsa i norr till Tingsryd i söder och från Gislaved i väst till Västervik i öst.

Vi är det ledande, privata, tvätteriet i Småland. Produktionen ligger på cirka 27 ton i veckan. Vi är Rikstvätts representant i denna region, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna.

Vi är miljömärkta enligt Svanen, vilket innebär att vi klarar deras hårda krav för energi- och vattenförbrukning, kemikalier, avfallshantering och emballage.

Våra lastbilar körs på HVO och turerna komprimeras med hjälp av Webfleet, allt för att påverka naturen så lite som möjligt. I samarbete med Reused Remaid återvinner vi kasserat linne, det blir bl.a tygkassar till Systembolaget och Clas Ohlson.

Vi är med i ett projekt där vi skänker "solvattendunkar" till Afrika. Dessa renar vatten och spar ved för människorna.

Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete.

Välkommen till Vithalatvätten!

Med vänliga hälsningar, Carlos Da Costa, Vithalatvätten


En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder, hygienprodukter och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev